2015 Kış erkek kukuletalı bere nasıl yapılır

2015 Kış erkek kukuletalı bere nasıl yapılır, sıcaklık değerlerinin eksi derecelerde seyrettiği bu kış günlerinde vücudu soğuktan korumak büyük önem taşımaktadır. Özellikle kar, dolu ve tipi yağışlarında, kafayı sıcak tutmak ve yağışlardan korumak önemlidir. Aşırı soğuk ve rüzgâr baş bölgesine temas ettiğinde ciddi rahatsızlıklara sebep olabilir. Kafayı soğuktan korumak için bere takmak gereklidir. 2015 Kış erkek kukuletalı bere nasıl yapılır öğrenerek bere yapmak bunun için faydalı olacaktır.

Özellikle kulak bölgesi soğuğa ve rüzgâra karşı hassastır. Aşırı soğuk ve rüzgâr kulaklarda basınç yaparak işitme sorunlarına yol açabilir. Kış kulaklığı satın almadan, iyi örülmüş bir bereyle kulakları korumak mümkündür.

Kukuletalı Bere Nasıl Yapılır

2015 Kış erkek kukuletalı bere nasıl yapılır sorusunun cevabı zannedildiği kadar zor değildir. Bunu yapmak için çeşitli renklerde yün iplikler, ilmik ve şiş yeterlidir. Kukuletalı bere, sıcak tutacağı gibi görüntü açısından da hoş olacaktır. Bunun için önce “zincir” denilen örgü tekniğini uygulamak gerekir. Bu tekniğin uygulanması berenin esnetilmesini ve farklı ölçülerde kullanılabilmesini sağlayacaktır.

Bere istenilen büyüklüğe geldiğinde ise, çapraz örme tekniğiyle kukuleta örülür. Bereyi örerken birkaç rengi bir arada kullanmak daha güzel bir görüntü oluşmasını sağlayacaktır. Kukuletalı bere, kulakları kapatacak şekilde tasarlandığı takdirde sıcak tutabilir. Yapımı oldukça kolay olan bu bereyi dışarıdan satın almak yerine evde örmek ve fabrikasyon ürünü berelerden uzak durmak faydalı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir